Update 7

Genieten op een feest van herkenning

Onvoorstelbaar is een Muzikale Wandeling zonder Update 7. Deze band, voortkomend uit de Freddy Willemsband en Easy Music, is een van onze vaste optredens.

De 7 leden van de band hebben een zeer muzikaal verleden en kunnen daardoor een uitgebreid repertoire ten gehore brengen.
Nummers van o.a: the Eagles, Buffoons, Crosby Still Ness, Nash and Young, Bee Gees, Hollies, Beatles, Everly brothers, Santana en nog veel meer uit de sixties komen voorbij.

De bandleden zijn:

  • Freddy Willems: zang – gitaar
  • Joop Draayer: zang – basgitaar
  • Arnold Kamphuis: zang – gitaar – steelgitaar
  • Jos Wesseling: toetsen
  • Wim van den Berg: zang – drums
  • Martijn Kamphuis: zang
  • Olivier van de Worm: zang – gitaar

Ambiance Ensemble

Het Ambiance Ensemble bestaat uit Justyna Wajda en Mathee van Ingen op viool, Rob Caspers op contrabas en Kees Swenne (arrangementen en muzikaal leider) aan de vleugel. Zij spelen sfeervolle, afwisselende muziek uit vele landen, culturen en stijlen: de toppers onder de tango’s, jazzstandards, populair klassiek, zigeunermuziek, blue grass en celtic. Zij spelen Gershwin’s Embraceable you tot Garota de Ipanema van Antonio Carlos Jobim, en met evenveel plezier de Pizzicato Polka van Johann Strauss Sohn of de Tango Ballade uit Kurt Weils Dreigroschenoper.

Het Ambiance Ensemble streeft ernaar om aangename klanken van hoge muzikale kwaliteit te produceren, als achtergrondmuziek en als luistermuziek. Naast het optreden aan onze wandeling verleenden eerder medewerking aan benefiet-evenementen zoals de Midnight Walk in Leiden, de Muzikale Kerstwandeling Noordwijk, en binnenkort het LEARN2LEARN in Hillegom. Het Ambiance Ensemble organiseert ook clinics voor groepen muziekliefhebbers. Hun thuisbasis is Noordwijk aan Zee, maar ze treden op in het hele land.

www.ambiance-ensemble.com