Opening

De opening vindt om 12.15 uur plaats op de Markt bij de Oude Blasius Kerk.

Kleine concerten

Op elke locatie wordt 3 x een klein concert gegeven, om 13.00 uur, 14.00 uur en 15.00 uur. Met het passe-partout hebt u toegang tot 3 concerten naar keuze. Op de plattegrond in het midden van dit programmaboekje vindt u alle gegevens over de locaties, de optredende musici en de soort muziek die u kunt verwachten.

Slotconcert

Om 16.00 uur bent u welkom in de Oude Blasius Kerk bij het slotconcert. Hieraan doen (bijna) alle musici mee. Dit is dan voor iedereen het 4e concert.

Nieuw dit jaar

Op enkele locaties zal vooraf aan elk concert, een miniconcert worden verzorgd door zeer jonge muzikanten uit Delden en omgeving.

Spelregels

De concerten beginnen op het hele uur. Bij begin van het concert worden de deuren gesloten om onnodige en ongewenste verstoring te voorkomen.

Let op!
In de locaties, genummerd van 1 t/m 9 is het aantal plaatsen beperkt, en vol is vol. Zorg dus in gedachten al voor een alternatief. Er zijn 5 locaties met de aanduiding A t/m E die meer plaatsen hebben. In verschillende huiskamers kunt u een kopje thee/koffie of drankje kopen. De opbrengst van deze consumpties is ook geheel ten bate van ons project.

Napraten, nagenieten

Na afloop van het laatste concert in de Oude Blasius Kerk is er onder de toren gelegenheid na te praten onder het genot van een drankje.

Kaartverkoop: VVV informatiepunt, Langestraat 19,  Delden, tel. 074 376 63 63

Wereldwinkel, Kortestraat 2, Delden, tel.074-3767025