Home » Intro

Muzikale Wandeling door Delden

Vandaag worden er voor de 10e keer, op verschillende locaties in Delden, unieke en kleine concerten gegeven van ca. 20 minuten. U wandelt van concert naar concert. Daarvoor hebt u ruim de tijd. Alle locaties bevinden zich in of dicht tegen het oude centrum van Delden.

 

Opening

De opening vindt om 12.15 uur plaats  op de Markt bij de Oude Blasius Kerk.

Kleine concerten

Op elke locatie wordt 3 x een klein concert gegeven, om 13.00 uur, 14.00 uur en 15.00 uur. Met het passe-partout hebt u toegang tot 3 concerten naar keuze. Op de plattegrond in het midden van dit programmaboekje vindt u alle gegevens over de locaties, de optredende musici en de soort muziek die u kunt verwachten.

Slotconcert

Om 16.00 uur bent u welkom in de Oude Blasius Kerk bij het slotconcert. Hieraan doen (bijna) alle musici mee. Dit is dan voor iedereen het 4e concert.

Nieuw dit jaar

Op enkele locaties zal vooraf aan elk concert, een miniconcert worden verzorgd door zeer jonge muzikanten uit Delden en omgeving.

 

Spelregels

De concerten beginnen op het hele uur. Bij begin van het concert worden de deuren gesloten om onnodige en ongewenste verstoring te voorkomen.

Let op!

In de locaties, genummerd van 1 t/m 9 is het aantal plaatsen beperkt, en vol is vol. Zorg dus in gedachten al voor een alternatief. Er zijn 5 locaties met de aanduiding A t/m E die meer plaatsen hebben.

In verschillende huiskamers kunt u een kopje thee/koffie of drankje kopen.

De opbrengst van deze consumpties is ook geheel ten bate van ons project.

Napraten, nagenieten.

Na afloop van het laatste concert in de Oude Blasius Kerk is er onder de toren gelegenheid na te praten onder het genot van een drankje.

Wilt u ons extra steunen, dan is uw bijdrage zeer welkom op rekening NL66RABO0179158643 van de PDK (Projectengroep Deldense Kerken)  Delden.

 

Met dank aan:

Alle deelnemende musici                        

VVV/Tourist Info Delden                                       

Wereld winkel

Allen die ons gesteund hebben

 

Contactpersonen:

Jan Vos                                 tel. 074-3491488 / 06-23139397

Rinske Gerritsjans              tel. 06-19118592

VVV Touristinfo Delden      tel. 074-3766363