Bart Verpalen

Bart Verpalen was met Gerard Rolink in de jaren 60 één van de oprichters van de Drentse band ‘Rainy-Day Men’ (voorheen The Fellows). Deze band speelde muziek van onder meer Them, the Animals en John Mayall’s Bluesbreakers en trad met veel succes op in clubs in Noord Nederland en Duitsland.

De laatste jaren treedt hij weer regelmatig op met zijn “oude” maatje, Gerard Rolink onder de naam “Rolink & Verpalen” met oude blues, moderne folk en popnummers, dit alles overgoten met een eigenzinnig sausje van soms heftig dan weer ingetogen gitaarwerk en dito zang

Bart zingt en speelt allerlei gitaren, dulcimer en Ierse bouzouki.

Zie ook: http://www.facebook.com/rolink.verpalen en Youtube

Emma Finkers

Emma Finkers, een harpspel om verliefde op te worden

Al op zeer jonge leeftijd is deze 19-jarige Deldense “verliefd” geworden op de harp. Vanaf augustus 2011 speelt ze mee met het harp ensemble Alkyone van de muziekschool Hengelo. Het ensemble heeft in 2013 meegespeeld met het Prinses Christina Concours. Als beloning hiervoor mocht Emma workshops en lessen volgen van Manja Smits op het ArtEZ conservatorium wat ze met veel plezier heeft gedaan.

Hierna volgt een mooie periode bij het Twents Jeugd Symfonie Orkest (TJSO), waar ze als vaste harpiste nog steeds te horen is.

En haar muzikale carrière houdt nog steeds niet op, in september 2018 gaat ze naar het conservatorium in Groningen waar ze liefde voor de harp steeds verder uit gaat diepen.

In 2012 was Emma ook al te horen tijdens de muzikale wandeling, samen met Sophie van Houwelingen heeft ze het publiek geroerd en enthousiast gemaakt voor haar harpspel. In 2018 hoopt ze dit succes nogmaals te evenaren, nu zonder Sophie.